Cover: The Macrobiotic Kitchen in Ten Easy Steps
Gabriele Kushi
The Macrobiotic Kitchen in Ten Easy Steps
- - Balanced Eating in the 21st Century -
ISBN: 978-3-930-56440-8
218 Seiten | € 28.40
Buch [Taschenbuch]
Erscheinungsdatum:
26.09.2023
Ratgeber
Gabriele Kushi

The Macrobiotic Kitchen in Ten Easy Steps

- Balanced Eating in the 21st Century -

5.0/5.00 bei 17 Reviews - aus dem Web

When you have a greater connection to your food, you have more power to control your health and your environment. The step-by-step approach for this book was developed over years of experience in macrobiotic counseling and teaching by the authors, and is most helpful in achieving a lasting, health-supportive lifestyle.
This exciting collaboration between globally acclaimed macrobiotic teacher Michio Kushi and one of his senior students (and daughter-in-law) Gabriele Kushi will guide and support you as you learn to skillfully employ many techniques to help you enjoy all the essential natural and whole food groups in each season.
• The Macrobiotic Kitchen in Ten Easy Steps supports healthy daily eating practices and offers suggestions for family meals as well as workable lifestyle solutions.
• In addition to plans for regular meals, guidelines are included for healing meals that provide inspiration for a lifetime of wellness.
• The book contains inspirational color photos of many dishes, as well as illustrations and charts that explain cooking techniques on how to prepare dishes for all seasons.
• Vegan and gluten-free recipes as well as recommendations for suitable food proportions provide an easy way to create delicious, yin-yang balanced meals.
• The authors clarify the unique macrobiotic wellness approach and profound holistic system of living in harmony with nature in relation to seasonal, local, and sustainable food and lifestyle choices.
• This book also provides a significant amount of up-to-date, peer-reviewed scientific documentation that supports major macrobiotic teachings on health and nutrition.

Autorin:
Kushi, Gabriele
Verlag:
Ost-West-Verlag

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Postleitzahl
Veröffentlichung: 26.09.2023
Höhe/Breite/Gewicht H 24,4 cm / B 17 cm / 492 g
Seiten 218
Art des Mediums Buch [Taschenbuch]
Preis DE EUR 28.40
Preis AT EUR 25.40
Auflage 4. Auflage
ISBN-13 978-3-930-56440-8
ISBN-10 3930564408
EAN/ISBN

Über die Autorin

Gabriele Kushi verbindet das traditionelle Wissen der Makrobiotik aus zahlreichen internationalen Kulturen in ihren Lehren und ihrem Kochunterricht. Als Gesundheits-Coach, Makrobiotik- Beraterin, Koch-Lehrerin und Buch-Autorin verhilft sie vielen Menschen zu einer besseren Gesundheit und hat dazu beigetragen, dass „Makrobiotik“ zu einem modernen Wort im allgemeinen Sprachgebrauch in den USA wurde. Sie ist deutscher Herkunft und lebt seit Jahrzehnten in den USA, hat eine Tochter und ist die Schwiegertochter von Michio Kushi.
www.KushisKitchen.com.
Als führender Lehrer der internationalen Makrobiotik und Präsident des Weltkongress der alternativen Medizin, Madrid, prägte Michio Kushi jahrzehntelang das makrobiotische Gesundheitswissen in vielen Ländern der Erde. Als Autor zahlreicher Literatur erhielt er den Award of Exzellenz der Schriftsteller-Vereinigung der United Nations. Seine Zusammenarbeit mit Ärzten und Wissenschaftlern sowie seine jahrzehntelangen Vortragsreisen in alle Welt führten zu einem neuem Denken über die grundlegenden Zusammenhänge zwischen Gesundheit und Ernährung. In Anerkennung seiner Rolle bei der Einführung der modernen Gesundheits-und Ernährungs-Revolution eröffnete das weltbekannte Smithsonian Institut in den USA im Jahre 1999 eine permanente Sammlung des Lebenswerkes seiner Familie, die Kushi Family Collection on Macrobiotics and Alternative Heath Care. Als gebürtiger Japaner lebte Michio Kushi seit 1949 in den USA.

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