Cover: Greece: The Cookbook
Vefa Alexiadou
Greece: The Cookbook
ISBN: 978-0-714-87380-0
704 Seiten | € 49.95
Buch [Gebundenes Buch]
Erscheinungsdatum:
13.03.2017
Kochbuch
Vefa Alexiadou

Greece: The Cookbook

4.7/5.00 bei 538 Reviews - aus dem Web

Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece.

Greece: The Cookbook is the first truly comprehensive bible of Greek food in English. Rapidly increasing in popularity, Greek food is simple to prepare, healthy and delicious, and, more than most other cuisines, bears all the hallmarks of the rich cultural history of the land and sea from which it is drawn. It is the original Mediterranean cuisine, where olive oil, bread, wine, figs, grapes and cheese have been staples since the beginnings of Western civilization. With hundreds of simple recipes by Vefa Alexiadou, the authoritative grand dame of Greek cookery, the book also includes information on regional specialities, local ingredients and the religious and historical significance of the dishes, and is illustrated with 230 colour photographs. Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece.


Unterstütze den lokalen Buchhandel

Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.

Postleitzahl
Veröffentlichung:13.03.2017
Höhe/Breite/GewichtH 27 cm / B 18 cm / -
Seiten704
Art des MediumsBuch [Gebundenes Buch]
Preis DEEUR 49.95
Preis ATEUR 49.95
ISBN-13978-0-714-87380-0
ISBN-100714873802
EAN/ISBN

Über den Autor

Vefa Alexiadou ist als Koryphäe der griechischen Küche bekannt. Sie ist Bestseller-Autorin, hat in Griechenland dreizehn Kochbücher veröffentlicht, schreibt regelmäßig Artikel für verschiedene Magazine und hat ihre eigene Fernsehsendung. Sie hält Vorträge, bietet Vorführungen zu griechischen Rezepten an und war Vorstandsmitglied im Zentrum zur Erhaltung der Traditionellen Griechischen Gastronomie.

Diesen Artikel teilen

0 Kommentar zu diesem Buch

.... weitere Publikationen von Phaidon

A Very Serious Cookbook: Contra Wildair
4.7
A Year in Bloom
5.0
Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland
0.0
BAO
4.3
Café Cecilia Cookbook
3.4
Chefwise, Life Lessons from the World's Leading Chefs
4.4
Classic French Recipes
5.0
Crumbs
3.8
Eataly, Contemporary Italian Cooking
4.6
Feed Me
4.5
Ikoyi, A Journey Through Bold Heat with Recipes
4.5
Inside, At Home with Great Designers
4.3
Japan, The Vegetarian Cookbook
0.0
Live It, The Secret to Joy
0.0
Luigi & Iango
0.0
Mangal II
4.6