Greece: The Cookbook
Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece.
Greece: The Cookbook is the first truly comprehensive bible of Greek food in English. Rapidly increasing in popularity, Greek food is simple to prepare, healthy and delicious, and, more than most other cuisines, bears all the hallmarks of the rich cultural history of the land and sea from which it is drawn. It is the original Mediterranean cuisine, where olive oil, bread, wine, figs, grapes and cheese have been staples since the beginnings of Western civilization. With hundreds of simple recipes by Vefa Alexiadou, the authoritative grand dame of Greek cookery, the book also includes information on regional specialities, local ingredients and the religious and historical significance of the dishes, and is illustrated with 230 colour photographs. Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece.
Unterstütze den lokalen Buchhandel
Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.
Bestelle dieses Buch im Internet
Veröffentlichung: | 13.03.2017 |
Höhe/Breite/Gewicht | H 27 cm / B 18 cm / - |
Seiten | 704 |
Art des Mediums | Buch [Gebundenes Buch] |
Preis DE | EUR 49.95 |
Preis AT | EUR 49.95 |
ISBN-13 | 978-0-714-87380-0 |
ISBN-10 | 0714873802 |
Über den Autor
Vefa Alexiadou ist als Koryphäe der griechischen Küche bekannt. Sie ist Bestseller-Autorin, hat in Griechenland dreizehn Kochbücher veröffentlicht, schreibt regelmäßig Artikel für verschiedene Magazine und hat ihre eigene Fernsehsendung. Sie hält Vorträge, bietet Vorführungen zu griechischen Rezepten an und war Vorstandsmitglied im Zentrum zur Erhaltung der Traditionellen Griechischen Gastronomie.