David Lebovitz is a cook and pastry chef living in Paris. He is the author of 9 cookbooks and has been featured in Bon Appétit, The New York Times, and USA Today.
Keda Black is a food writer, critic, and recipe developer of French and Scottish origin. She has written several cookbooks and worked for esteemed French magazines, guides, and brands.
Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.
Veröffentlichung: | 04.04.2024 |
Höhe/Breite/Gewicht | H 20,5 cm / B 27 cm / - |
Seiten | 360 |
Art des Mediums | Buch [Gebundenes Buch] |
Preis DE | EUR 49.95 |
Preis AT | EUR 49.95 |
ISBN-13 | 978-1-838-66679-8 |
ISBN-10 | 1838666796 |
Ginette Mathiot (1907-1998), Officier de la Legion d'Honneur, brachte drei Generationen Frankreichs das Kochen bei und ist die ultimative Autorität für traditionelle französische Küche. Sie schrieb mehr als 30 Bestseller-Kochbücher zu allen nur erdenklichen Themen der French Cuisine.