The book's practical approach shows how to meet daily nutritional needs with a vegan diet based on a wide range of plant-based foods. It objectively examines the truth behind common stereotypes and refutes them when necessary. Does soy really contain estrogen, which „feminizes“ men and promotes breast cancer in women? Is too much fructose from fruit bad for you, and do high-calorie nuts make you fat? Is gluten in cereals harmful and what is the truth about the alleged toxic anti-nutrients in legumes? All these and many more myths are explained objectively and non-dogmatically. „Crushing Vegan Clichés“ demystifies many of the assumptions about vegan diets, but also offers new insights for people who live vegan.
Translated into English by Justin P. Moore & Sarah Pybus
Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.
Veröffentlichung: | 29.07.2024 |
Seiten | 424 |
Art des Mediums | E-Book |
Preis DE | EUR 19.99 |
Preis AT | EUR 19.99 |
ISBN-13 | 978-3-955-75638-3 |
ISBN-10 | 3955756386 |
Niko Rittenau ist studierter Ernährungsberater, Veganer aus Überzeugung und Social-Media-Star. Mit seinem ersten Erfolgsbuch „Vegan-Klischee ade!“ hat er mit Vorurteilen aufgeräumt und bewiesen, dass vegane Ernährung ausgewogen, vollwertig und gesund ist. Zusammen mit dem Profikoch Sebastian Copien ist er Bestseller-Autor von "Vegan-Klischee ade! Das Kochbuch".