Cover: Globi's Swiss Cookbook
Martin Weiss
Globi's Swiss Cookbook
- Switzerland‘s Best Chefs Reveal their Secret Recipes
ISBN: 978-3-857-03041-3
128 Seiten | € 32.00
Buch [Gebundenes Buch]
Erscheinungsdatum:
01.06.2015
Kochbuch
Martin Weiss

Globi's Swiss Cookbook

Switzerland‘s Best Chefs Reveal their Secret Recipes

5.0/5.00 bei 2 Reviews - aus dem Web

With this cookbook, children can discover and learn to prepare old, traditional Swiss specialities. More than 50 recipes from all cantons are gathered here, the whole Swiss "original cuisine" - from the Aargauer Rüebli tartlet to the Zürcher Geschnetzelte, from the Rösti to the Fondue is represented. Cooking is like magic.

Each step is explained with pictures and instructions. The levels of difficulty are indicated with chef's hats. In addition to the recipes, there is also "Globis Zipfelparade", which presents the most important types of sausage, a page on the Basler Läckerli, on the types of cheese, on the herbs, types of cabbage and much more.

More than 26 cooks have revealed their recipes to Globi. Among them are many cooking professionals who have already won several awards - a real Swiss star parade! Some of them are listed here:
André Jaeger, Markus Neff, Stefan Wiesner, Alexander Rufibach, Charly Gmünder, Silvia Manser, Rolf Della Torre, Andreas Caminada, Tanja Grandits, Philippe Chevrier, Ivo Adam, Albi von Felten.


Unterstütze den lokalen Buchhandel

Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.

Postleitzahl
Veröffentlichung:01.06.2015
Höhe/Breite/GewichtH 24 cm / B 17,5 cm / -
Seiten128
Art des MediumsBuch [Gebundenes Buch]
Preis DEEUR 32.00
Preis ATEUR 32.90
Auflage1. Auflage
ReiheGlobi Kochbuch
ISBN-13978-3-857-03041-3
ISBN-103857030410
EAN/ISBN

Über den Autor

Martin Weiss (1948) ist Journalist, Filmemacher und Autor der Buchreihe »Urchuchi«. Im Globi Verlag erschienen »Globis Schweizer Küche« (2014) sowie »Globis Wald- und Wiesenkochbuch« (2015). Zudem ist Martin Weiss als Kolumnist für das Gastromagazin»Marmite« und das Magazin »Wandern.ch« tätig. Ebenfalls im Orell Füssli Verlag erschienen sind seit 2015 das mitDaniel Böniger (Tages-Anzeiger) verfasste Buch »Gruss an die Küche« und die ersten drei Comic-Bände der Serie zur Schweizer Geschichte »Die Munggenstalder«.

Diesen Artikel teilen

0 Kommentar zu diesem Buch

.... weitere Publikationen von Globi-Verlag

Globi kocht vegi
4.3
Globi und die Demokratie
4.6
Globis Buch vom Schweizer Brauchtum
Globis indische Küche