Cover: Swiss Suppers
Heddi Nieuwsma
Swiss Suppers
- 52 wholesome recipes from the heart of Europe
ISBN: 978-3-039-64058-4
248 Seiten | € 35.00
Buch
Erscheinungsdatum:
05.09.2024
Ratgeber
Heddi Nieuwsma

Swiss Suppers

52 wholesome recipes from the heart of Europe


Explore Switzerland through simple and delicious dishes for the evening meal. Each recipe is accompanied by a fascinating story about the dish’s history and ingredients. From Zurich’s famous Birchermuesli, to Graubünden’s Pizzoccheri (buckwheat tagliatelle), to the saffron risotto of Switzerland’s Italian region, let these sweet and savory supper recipes help you connect (or reconnect) with Switzerland. Learn Swiss history, culture, and geography—and taste one of the world’s favorite travel destinations.


Unterstütze den lokalen Buchhandel

Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.

Postleitzahl
Veröffentlichung:05.09.2024
Höhe/Breite/GewichtH 24 cm / B 17 cm / -
Seiten248
Art des MediumsBuch
Preis DEEUR 35.00
Preis ATEUR 36.00
Auflage1. Auflage
ISBN-13978-3-039-64058-4
ISBN-103039640585
EAN/ISBN

Über den Autor

American Heddi Nieuwsma has been living in the French-speaking part of Switzerland since 2012. Since her arrival, she has developed a passion for Swiss cuisine. On her blog Cuisine Helvetica, she shares her recipes, stories and travel experiences. Heddi works tirelessly to make Swiss cuisine (which is more than cheese and chocolate!) known internationally. She published Swiss Bread (2020) and Sweet + Swiss (2022) with Helvetiq. Sweet + Swiss won gold in the dessert and pastry category at the Swiss Gourmet Book Awards.

Diesen Artikel teilen

0 Kommentar zu diesem Buch

.... weitere Publikationen von Helvetiq

Absinth
0.0
Derborence: Eine Graphic Novel
4.0
Frauenleben im Lauf der Zeit
3.5
Lucie auf den Spuren der Tiere
Natur auf dem Teller
Schweizer Bergwelten
Schwizer Znacht
Wenn Blumen kleine Monster wären
Wissenschaft ist weiblich
Leserunde
Liebe mit der Brechstange
Bewerbungsfrist bis zum: 16.01.2025
Image