Eva Helbæk Tram
Cooking Greens on Fire
- Vegetarian Recipes for the Dutch Oven and Grill
ISBN: 978-3-967-04153-8
208 Seiten | € 39.90
Buch [Gebundenes Buch]
Erscheinungsdatum:
16.05.2024
Ratgeber
Eva Helbæk Tram
Cooking Greens on Fire
Vegetarian Recipes for the Dutch Oven and Grill
Embrace the back-to-basics nature of open-fire cooking, and be introduced to dozens of vegetarian campside recipes.
Cooking on an open fire is both exciting and impractical—it’s as much about the time spent preparing the food as it is about eating it. This style of cooking lures chefs of all ages to the outdoors, and the possibilities for including vegetables in the campfire kitchen are almost endless.
Cooking Greens on Fire introduces 60 recipes for vegetarian campfire dishes in various degrees of difficulty. Learn how to build and light a fire, and get to know the equipment, safety, and cooking methods best suited for enjoying vegetables over the open flames.
Cooking on an open fire is both exciting and impractical—it’s as much about the time spent preparing the food as it is about eating it. This style of cooking lures chefs of all ages to the outdoors, and the possibilities for including vegetables in the campfire kitchen are almost endless.
Cooking Greens on Fire introduces 60 recipes for vegetarian campfire dishes in various degrees of difficulty. Learn how to build and light a fire, and get to know the equipment, safety, and cooking methods best suited for enjoying vegetables over the open flames.
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Original Titel | Grøn bålmad |
Veröffentlichung: | 16.05.2024 |
Höhe/Breite/Gewicht | H 26 cm / B 21 cm / 1146 g |
Seiten | 208 |
Art des Mediums | Buch [Gebundenes Buch] |
Preis DE | EUR 39.90 |
Preis AT | EUR 41.10 |
Auflage | 1. Auflage |
ISBN-13 | 978-3-967-04153-8 |
ISBN-10 | 3967041530 |
Über den Autor
Eva und Nicolai Tram kommen beide aus der Gastronomie und den Food-Medien, sie als Sommelier und Gastrokritikerin, er als Koch in Spitzenrestaurants und im Fernsehen.Um Arbeit und Familienleben besser in Einklang zu bringen, zogen sie im Jahr 2017 mit ihren beiden Jungs von Kopenhagen in die schwedischen Wälder. Nachdem sie viel Zeit in freier Natur verbringen, ist das Kochen auf dem Feuer für sie zu einer Selbstverständlichkeit geworden. Dieses Buch ist das Ergebnis ihrer gemeinsamen Leidenschaft für die Natur und das Kochen.
Seit der Erstveröffentlichung dieses Buches im Jahr 2020 haben Nicolai und Eva Tram das Restaurant Knystaforsen eröffnet, dessen Herzstück das Kochen am Lagerfeuer ist. Dieses wurde mit einem Michelin-Stern und im Jahr 2022 mit einem grünen Stern für Nachhaltigkeit ausgezeichnet.
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