Cover: Cuisine on Screen
Sachiyo Harada
Cuisine on Screen
- 60 Famous Japanese Recipes from 30 Cult Movies
ISBN: 978-3-791-39321-6
192 Seiten | € 34.00
Buch
Erscheinungsdatum:
25.09.2024
Ratgeber
Sachiyo Harada

Cuisine on Screen

60 Famous Japanese Recipes from 30 Cult Movies

5.0/5.00 bei 1 Reviews - aus dem Web

This elegant and mouthwatering journey through Japanese film history offers a palatepleasing
array of recipes inspired by iconic movies.


Tan-men soup from Midnight Diner; risotto from Princess Mononoké; ramen from Tampopo—these and other dishes are the stars of this unique cookbook that pairs the best of Japanese cinema with the cuisine featured in it. Organized by type of dish—dumplings; noodles, soups, and stews; seafood; eggs and meat; vegetables and rice; desserts and tea—it offers concise and beautifully illustrated recipes that will satisfy practiced and novice cooks alike. Scattered throughout are descriptions of the films that inspired each dish—a selection as varied as the recipes themselves that includes classics, cult, and anime: Midnight Diner, Toilet, Spirited Away, Little Forest, Makanai, My Neighbor Totoro, What Did You Eat Yesterday?, Our Little Sister, Samurai Gourmet, Voyage to Tokyo, The Asadas, Kamome Diner, The Way of the Hot and Spicy, The Garden of Words, Every Day a Good Day, Sweet Bean, Kantaro. Through this flavorful blend of cinema and gastronomy, Japanese film buffs will find a new way of appreciating their favorite masterpieces, and Japanese foodies will discover movies that whet their appetites.


Unterstütze den lokalen Buchhandel

Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.

Postleitzahl
Original TitelLa cuisine japonaise à l'écran. 60 recettes culte u Studio Ghibli à Midnight Diner
Veröffentlichung:25.09.2024
Höhe/Breite/GewichtH 27,9 cm / B 22,8 cm / 1125 g
Seiten192
Art des MediumsBuch
Preis DEEUR 34.00
Preis ATEUR 35.00
ISBN-13978-3-791-39321-6
ISBN-103791393219
EAN/ISBN

Über den Autor

Frau Sachiyo Harada hat viele Jahre in Tokio gelebt, bevor sie nach Paris ging. Nach 20 Jahren als Modedesignerin hat sie sich dem professionellen Kochen zugewandt. Heute ist Sachiyo eine anerkannter Foodstylistin, Autorin von erfolgreichen Kochbüchern und Kolumnistin für das Magazin „Figaro Japon“.

Diesen Artikel teilen

0 Kommentar zu diesem Buch

.... weitere Publikationen von Prestel

1980er
365: Jeden Tag einfach kochen & backen
4.3
ACOSTA DANZA. FUSION
5.0
Alpen Kochbuch
4.6
Am Fluss entlang
4.6
Amalfi-Küche - Rezepte aus Italiens Süden
4.5
Atlas der vergessenen Orte
4.7
Banksy
4.5
BergStyle. Garden Design inspired by Pückler
5.0
Bridgerton. Der offizielle Guide: Stilvoll Gastgeben wie in der britischen High Society
4.0
Brücken
5.0
Büchermenschen
4.6
Buzzworthy
0.0
Call of the Wild
0.0
Camping-Glück
4.4
Category Is: Cocktails! - Mixed Drinks Inspired By Legendary Drag Performers
5.0