Sugar-free, healthy and baby-friendly bakingThis baking book is a modern recipe book for anyone who is interested in sugar-free complementary foods and wants to raise a happy and independent eater. The recipes are prepared without refined sugar and instead use natural sweeteners. The healthy treats are perfect for the cold season, but are also suitable for snacking all year round.
Theory and practice for introducing solidsThe concept of this book is simple and ingenious at the same time: In an introductory chapter, you will learn the basics of introducing complementary foods and baby-led weaning. The author explains the stages of complementary feeding, discusses different portion sizes and looks at suitable and unsuitable foods for babies. She also looks at different spices and sweeteners and presents alternatives to white industrial sugar. This is followed by Christmas complementary food recipes.
Christmas complementary foods for babies and toddlersThis baking book combines theoretical nutritional knowledge with baby-friendly recipes for sugar-free baked goods. Each recipe is clearly laid out and easy to understand: You will find a list of ingredients, detailed instructions with the preparation steps and creative ideas for variations. You'll also find tips on how to store them so that you can prepare the treats in larger quantities and then store them optimally.
The best sugar-free treats for ChristmasThis Christmas baking book contains 55 sugar-free baby-led weaning recipes that you can use to prepare healthy snacks for your baby or toddler. The Christmas treats are divided into the following categories:
Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.
Original Titel | Zuckerfrei Backen für Babys (Weihnachtsedition) |
Veröffentlichung: | 22.11.2023 |
Seiten | 163 |
Art des Mediums | E-Book [Kindle] |
Preis DE | EUR 9.99 |
Preis AT | EUR 9.99 |
Auflage | 1. Auflage |
ISBN-13 | 978-3-985-97144-2 |
ISBN-10 | 3985971447 |
Franka Lederbogen ist Expertin für breifreie Beikost und ausgebildete Fachkraft für babyfreundliche Beikost (mit und ohne Babybrei). Sie ist Gründerin des Blogs www.babyidaisst.com sowie dem erfolgreichen Instagram-Account @Baby_Ida_isst. Seit mehr als zwei Jahrzehnten beschäftigt sie sich mit gesunder und fleischloser Ernährung und seit der Geburt ihrer beiden Töchter auch mit gesunder Babynahrung. Mit diesem Buch zeigt sie, wie einfach die vegetarische Beikosteinführung ohne Babybrei sein kann. Dabei fasst sie die gelernte Theorie und ihre persönlichen Erfahrungen zusammen und zeigt einen modernen Weg der Beikosteinführung ohne Babybrei und Fleisch. Die von ihr erarbeiteten Rezepte sollen Eltern helfen, ihren Babys eine fleischlose und trotzdem nahrhafte Ernährung zu bieten.