Cover: The German Cookbook
Alfons Schuhbeck
The German Cookbook
ISBN: 978-0-714-87732-7
448 Seiten | € 39.95
Buch
Erscheinungsdatum:
15.10.2024
Ratgeber
Alfons Schuhbeck

The German Cookbook

4.7/5.00 bei 301 Reviews - aus dem Web

The only comprehensive collection of German recipes - from authentic traditional dishes to contemporary cuisine

Germany is made up of a series of distinct regional culinary cultures. From Hamburg on the north coast to Munich in the Alpine south, and from Frankfurt in the west to Berlin in the east, Germany's cities and farmland yield a remarkable variety of ingredients and influences.

This authoritative book showcases this diversity, with 500 recipes including both beloved traditional cuisine and contemporary dishes representing the new direction of German cooking - from snacks to desserts, meat, poultry, and fish, to potatoes, dumplings, and noodles. An introduction showcasing the culinary cultural history of the country introduces the origins of the classic recipes.

These recipes have been tested for accuracy in a home kitchen, making them fully accessible to a wide range of cooking abilities. Icons indicate everything from vegetarian, gluten-, and dairy-free options to recipes with five ingredients or fewer and simple one-pot dishes.

The German Cookbook is the latest in Phaidon's bestselling series of authoritative cookbooks on global cuisines.


Unterstütze den lokalen Buchhandel

Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.

Postleitzahl
Veröffentlichung:15.10.2024
Höhe/Breite/GewichtH 27 cm / B 18 cm / -
Seiten448
Art des MediumsBuch
Preis DEEUR 39.95
Preis ATEUR 39.95
ISBN-13978-0-714-87732-7
ISBN-100714877328
EAN/ISBN

Über den Autor

Alfons Schuhbeck. Wirklich spitze, der Mann. Als Koch wurde der gebürtige Traunsteiner Alfons Schuhbeck mit Sternen geadelt, als TV-Größe hat er die Herzen von Millionen erobert, Bestseller wie diese schlagen Rekorde: „Schuhbecks Welt der Kräuter und  der Gewürze“, „Meine Reise in die Welt der Gewürze“, „Meine Gewürzküche aus Indien, Thailand, Vietnam und China“. Das Alfons Schuhbeck Geheimnis: bayerischer Charme, eine Prise Ironie, ein Pfund Kreativität, der Hauch der Moderne. Die Alfons Schuhbeck Philosophie: die Kochkunst seiner Heimat süß-salzigbitter-sauer-scharf zu verfeinern. Mit viel Leidenschaft für gutes Essen und seinem umfangreichen Wissen aus seinen vielen Gewürz- und kulinarischen Entdeckungsreisen.

Diesen Artikel teilen

0 Kommentar zu diesem Buch

.... weitere Publikationen von Phaidon

A Very Serious Cookbook: Contra Wildair
4.7
A Year in Bloom
Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland
0.0
BAO
4.3
Café Cecilia Cookbook
3.4
Chefwise, Life Lessons from the World's Leading Chefs
4.4
Classic French Recipes
5.0
Crumbs
Eataly, Contemporary Italian Cooking
4.6
Feed Me
4.5
Greece: The Cookbook
4.7
Ikoyi, A Journey Through Bold Heat with Recipes
4.5
Inside, At Home with Great Designers
4.3
Japan, The Vegetarian Cookbook
0.0
Live It, The Secret to Joy
0.0
Luigi & Iango
0.0
Leserunde
Pfötchen - Der Tierschutzroman
Bewerbungsfrist bis zum: 28.11.2024
Image