Mirjam Beile
Brotbacklust
- 222 Rezepte für den Brotbackautomaten. Mit glutenfreien Rezepten und feinen Aufstrichen
ISBN: 978-3-818-60970-2
144 Seiten | € 16.95
Buch [Taschenbuch]
Erscheinungsdatum:
02.04.2020
Ratgeber
Mirjam Beile
Brotbacklust
222 Rezepte für den Brotbackautomaten. Mit glutenfreien Rezepten und feinen Aufstrichen
4.5/5.00 bei 168 Reviews - aus dem Web
222 Recipes for the Automatic Bread-Baking Oven
Does your mouth begin to water when the aroma of freshly baked bread is in the air? At home, you too can easily bake your own crisp bread, baguettes, rolls and much, much more.
From the four basic ingredients flour, water, raising agent and salt, along with additional ingredients according to taste, you can create delicious bread from the automatic bread-baking oven. The tips in this book will ensure that your baking efforts will be successful. Immerse yourself in the wealth of recipes in this book and discover your own personal favourites – variations are allowed!
Does your mouth begin to water when the aroma of freshly baked bread is in the air? At home, you too can easily bake your own crisp bread, baguettes, rolls and much, much more.
From the four basic ingredients flour, water, raising agent and salt, along with additional ingredients according to taste, you can create delicious bread from the automatic bread-baking oven. The tips in this book will ensure that your baking efforts will be successful. Immerse yourself in the wealth of recipes in this book and discover your own personal favourites – variations are allowed!
Unterstütze den lokalen Buchhandel
Nutze die PLZ-Suche um einen Buchhändler in Deiner Nähe zu finden.
Bestelle dieses Buch im Internet
Veröffentlichung: | 02.04.2020 |
Höhe/Breite/Gewicht | H 23,6 cm / B 17,1 cm / - |
Seiten | 144 |
Art des Mediums | Buch [Taschenbuch] |
Preis DE | EUR 16.95 |
Preis AT | EUR 17.50 |
Auflage | 4. Auflage |
ISBN-13 | 978-3-818-60970-2 |
ISBN-10 | 3818609705 |
Über die Autorin
Mirjam Beile ist gelernte Bäckerin und Konditorin. Sie absolvierte ihre Ausbildung in einer Vollkornbäckerei in Frankfurt und war danach in der Schweiz tätig. Ihre Brotbackautomatenbücher haben sich inzwischen zu einer Bestsellerreihe etabliert.
Diesen Artikel teilen
0 Kommentar zu diesem Buch
... weitere Publikationen von Beile, Mirjam
.... weitere Publikationen von Verlag Eugen Ulmer
Leserunde